Games
Games zijn één van onze grootste passies, of het nu gaat om het zelf spelen van games die we leuk vinden, of om het creëren van games waar andere mensen van kunnen genieten!

Bij GAMEDIA maken we onze eigen games, ondersteunen we andere ontwikkelaars bij de creatie van hun games, of helpen we andere partners met een goed idee door het volledige ontwikkelingsproces van A tot Z op ons te nemen.

Werp een blik op de games hieronder om te ontdekken wat we tot nu toe gemaakt hebben en waar we momenteel mee bezig zijn!
HIX

HIX

HIX is een sfeervol puzzelspel waarin je de goddelijke Hix helpt zijn eilanden te herstellen, nadat zijn duivelse broer Dix er een puinhoop van heeft gemaakt.

Meer info
HIX is onstaan als puzzelopdracht binnen een groter spel, maar we vonden dat het concept een eigen spel verdiende
Treasure Temples

Treasure Temples

Treasure Temples is uitdagend puzzelspel dat zich diep onder de sneeuw van Antarctica afspeelt. Help twee jonge ontdekkers op zoek naar rijkdom, hun weg te vinden door eeuwenoude schatkamers vol gevaren.

Meer info
Er zitten geen tijdsgevoelige elementen in Treasure Temples, we wilden dat de spelers rustig konden puzzelen
Verdun/Tannenberg

Verdun/Tannenberg

Verdun en Tannenberg zijn twee succesvolle titels in de WW1 franchise van M2H en Blackmill Games. GAMEDIA heeft gedurende meerdere jaren bijgedragen aan de ontwikkeling van deze spellen. Beide spellen bieden een realistische multiplayer shooter ervaring in een unieke setting, met unieke spelmechanismen.

Meer info
Het was mooi om de samenwerking met een andere game studio in Alkmaar aan te gaan en om het idee dat zij al jaren hadden te helpen verwezenlijken
Space Scooter

Space Scooter Game

Space Scooter Game is een endless runner game met de beroemde voetballer Lional Messi. Hij moet als "kampioen van Aarde" deelnemen aan een intergalactische Space Scooter race, nadat hij is ontvoerd door ruimtewezens.

Het was heel interessant om een spel te ontwikkelen waar zo'n grote naam aan verbonden is