Welkom bij

Gamedia

Dit is wat wij doen
Games

Wij maken games

Wij ontwikkelen entertainment games die opvallen door hun vormgeving, spelmechanismen, of puur op basis van kwaliteit. We hebben aan diverse succesvolle titels gewerkt voor mobiel, PC en consoles en zijn in staat om het volledige productieproces van A tot Z te doorlopen. We maken onze eigen games, maar zijn ook geïnteresseerd en bedreven in samenwerkingsverbanden.

Meer info
Elke tv-show kan profiteren van een bijbehorende app
tv-apps

Wij maken tv-apps

Games en apps ontwikkelen voor tv-shows met een live-publiek van miljoenen kijkers is één van de meest ingewikkelde opgaven in de industrie, maar daarmee ook één van de meest belonende! Het vereist absoluut ervaring, iets wat wij inmiddels zeker in huis hebben, na de afgelopen jaren voor diverse grote tv-shows te hebben mogen werken. Aangezien er met deze apps geen ruimte voor falen is, gebruiken wij bewezen gametechnologie en betrouwbare hardware partners.

Nieuwe technologie kan een oplossing bieden voor oude problemen
VR/AR

Wij maken VR en AR

Innovatie is deel van ons dna en we zijn altijd op zoek naar nieuwe technologieën. Dat is waarschijnlijk waarom GAMEDIA één van de eerste studio’s was die volledige applicaties ontwikkelde voor virtual reality. We hebben VR en AR sindsdien gebruikt voor diverse unieke startups en toepassingen in de industrie. Deze technologie heeft inmiddels voet aan de grond gekregen en zal zich de komende jaren blijven ontwikkelen.

Spelen is deel van het leven en zit diep in ons dna opgeslagen
Branded

Wij maken branded games

In een tijd waarin advertenties overal aanwezig zijn, bieden games de mogelijkheid om mensen op een aantrekkelijke manier te betrekken bij uw merk, boodschap, of producten. We helpen graag om uw bedrijf op een leuke manier onder de aandacht te brengen.

Wij hebben meer dan 150 games ontwikkeld die samen tientallen miljoenen gebruikers hebben bereikt

Over ons

GAMEDIA’s CEO, Dittmar Tukker, begon in 1998 zijn games carrière bij Lost Boys Games (dat later Guerilla Games werd), maar begon in 2007 zijn eigen bedrijf. Inmiddels bestaat GAMEDIA uit een team van ervaren en gedreven professionals. Door als onze jaren werk binnen de industrie is er inmiddels weinig meer dat we nog niet eerder gedaan hebben!

Bij GAMEDIA combineren we graag onze ervaring met games, kennis over innovatieve technologie en artistieke vaardigheden om een breed spectrum aan games en apps te leveren. Ons harde werk is beloond met diverse prijzen en topposities in de ranglijsten. Door de jaren heen hebben we vele tevreden gezichten van klanten gezien en we zouden ook graag een glimlach op uw gezicht tevoorschijn brengen en samen een speciaal product neerzetten!

GAMEDIA is gevestigt in het centrum van Alkmaar. We zijn op diverse beurzen te vinden en staan altijd open om online in contact te komen.

Contact

GAMEDIA B.V.
Heul 3b
1811 GL Alkmaar
Voor vragen of afspraken kunt u contact opnemen met
Dittmar Tukker (CEO)
T: +31612831425
E: dittmar@gamedia.nl