Welkom bij GAMEDIA

Wij ontwikkelen games en Virtual Reality-applicaties in alle soorten en maten!

TV games & apps

Wij ontwikkelen veel games en apps die aansluiten bij TV-programma's. Games bieden extra mogelijkheden om de kijker bij een programma te betrekken en ook buiten zendtijd vast te houden.

Branded games

Games hebben een positieve aantrekkingskracht die gebruikt kan worden bij promotie. Wij helpen graag uw bedrijf op een leuke manier onder de aandacht te brengen.

Entertainment games

Ook niet onbelangrijk: games om gewoon even plezier mee te hebben! Wij werken aan diverse entertainment games om onszelf en anderen te vermaken.

Virtual reality & AR

GAMEDIA was een van de eerste studio's in Nederland die volledige applicaties ontwikkelde voor VR en AR. Wij hebben ervaring met ontwikkeling voor Oculus Rift, HoloLens, HTC Vive, Samsung Gear VR en Google Cardboard.

Onze klanten

Over ons

GAMEDIA B.V. ontwikkelt al sinds 2007 games in opdracht en op eigen initiatief. Ook daarvoor was oprichter Dittmar Tukker al een aantal jaren actief in de game en nieuwe media industrie. Met inbreng van nieuwe collega's deelt het team van GAMEDIA inmiddels de ervaring van de ontwikkeling van meer dan honderd games.

Het gebruik van digitale media is de afgelopen jaren sterk veranderd en GAMEDIA is hierin meegegaan. Wij ontwikkelen veel voor mobiel en houden ons actief bezig met de ontwikkelingen op het gebied van virtual reality en augmented reality.

Om wat voor platform het ook gaat, wij geloven in de kracht van games! Games zijn niet alleen een leuke manier om de aandacht van spelers te trekken, maar kunnen spelers ook een intrinsieke motivatie bieden voor het tot zich nemen van de inhoud.

Ook bij onszelf ontbreekt het niet aan motivatie! Wij houden van games maken en helpen u graag bij het ontwikkelproces of de technische realisatie. Kijk voor meer informatie over onze werkzaamheden eens naar ons portfolio of neem direct contact met ons op.

Contact

GAMEDIA B.V.
Heul 3b
1811 GL Alkmaar
Voor vragen of afspraken kunt u contact opnemen met:
Dittmar Tukker (CEO)
T: +31612831425
E: dittmar@gamedia.nl
Vanwege de vele aanvragen kunnen wij helaas geen plaats bieden aan MBO- of snuffelstagiairs.